Onze school heeft de christelijke identiteit centraal staan. Zoals onze slogan zegt: De Bijbel is onze basis. Alle ouders die hun kind bij ons op school hebben, geloven dat de Bijbel Gods woord is. Zij willen hun kinderen bewust christelijk opvoeden en leven vanuit hun christelijk geloof. We zoeken als school eenheid met ouders in de geloofsopvoeding. Dit is een belangrijk onderwerp van gesprek in de aanmeldprocedure. De aanmeldprocedure van onze school bestaat uit drie stappen:

  1. kennismakingsgesprek met de locatieleider: hierin wordt meer verteld over hoe we werken, onze identiteit en wat we daarin van ouders verwachten
  2. gesprek met de werkgroep Identiteit: deze werkgroep bestaat uit enkele ouders van de school. Zij maken met u een afspraak om door te praten over wat u belangrijk vindt in de geloofsopvoeding en vertellen u meer over wat we als school daarin doen. We zoeken naar eenheid: School en thuis moeten ook qua geloofsovertuiging op elkaar aansluiten.
  3. aanmelding: u krijgt een terugkoppeling van de locatieleider na het bezoek van de werkgroep identiteit. Dan kunt u uw kind definitief aanmelden.

Heeft u vragen over onze school? Of wilt u een kennismakingsgesprek plannen? Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op.

Gereformeerde basisschool De Akker
Trompetstraat 3
2287 TK Rijswijk
Telefoon: 070 – 3944853
E-mail: deakker@levwn.nl