Dag schooljaar, hallo vakantie!

Rieneke BosNieuwsberichten

Het jaar zit erop! We hebben donderdag 18 juli een mooie jaarsluiting gehouden en met elkaar dit schooljaar afgerond. Ook namen we afscheid van meester Christiaan Jonker. Na tien jaar verlaat hij De Akker en gaat een nieuwe uitdaging aan op een andere basisschool. We wensen hem daarbij Gods zegen! We zongen met elkaar een afscheidslied en hij kreeg een mooi aandenken van alle kinderen.

Ook voor juf Erna en juf Annemé hebben we gezongen. Zij vertrekken na een periode van één jaar of korter naar andere scholen. We hopen dat ze het goed hebben daar!

Om al dat afscheid wat te verzachten, werden de kinderen getrakteerd op heerlijk Italiaans ijs op het schoolplein. Dat was een lekkere verrassing!

In de vakantie zal er hard gewerkt worden op de benedenverdieping van de school. Er worden tussendeuren tussen lokalen geplaatst, er komt een instructieruimte in de gang en ook krijgen we openslaande deuren naar buiten in het lokaal op de hoek. Spannend hoe dat er allemaal uit gaat zien! Hopelijk zijn de aannemers op tijd klaar als we op maandag 2 september de leerlingen weer zullen verwelkomen.

Maar nu eerst: uitrusten! Genieten van de zon, de rust, vakantie!