aanname-beleid

Wilt u uw kind(eren) aanmelden op school? Hieronder wordt de procedure uitgelegd.

Kennismaking en rondleiding

Allereerst wordt er een kennismakingsgesprek en rondleiding gehouden door de teamleider of directeur. In dit gesprek kunnen we wederzijds kennismaken. We leggen uit wat onze uitgangspunten zijn en hoe ons onderwijs georganiseerd is. Onze school is een voluit christelijke school. Zoals onze slogan ook zegt: de Bijbel is onze basis. We leren kinderen uit de Bijbel en willen ze Gods liefde meegeven.

Alle ouders en kinderen die bij ons naar school gaan, delen het christelijk geloof en vinden het belangrijk dat school aansluit bij de geloofsopvoeding van thuis. Wij verwachten daarin een actieve rol van ouders. Tijdens het kennismakingsgesprek komt dit ook aan de orde. Natuurlijk is er alle ruimte om vragen te stellen en horen we graag van u wat u zoekt in een school.

Afspraak met de werkgroep Identiteit
Daarna wordt er met u een afspraak gemaakt door de werkgroep identiteit. Deze werkgroep bestaat uit ouders van de school. Een of twee leden komen bij u thuis op bezoek voor een gesprek. Zij vertellen u meer over de identiteit van de school, wat onze uitgangspunten zijn en waar de school voor staat. Zij willen ook graag met u in gesprek over de verwachtingen die u als ouder hebt van de school. We vinden het belangrijk dat u als ouder instemt met onze uitgangspunten, zodat school en ouders vanuit dezelfde christelijke overtuiging werken.

Besluit over toelating
Na deze gesprekken wordt het besluit genomen of uw kind als leerling wordt toegelaten op De Akker. U ontvangt per mail de aanmeldformulieren en kunt uw kind definitief aanmelden.

Interesse om uw kind aan te melden? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op!