De Akker heeft een samenwerking met UP kinderopvang voor de voor- en naschoolse opvang. Ook in de vakanties en op studiedagen kan UP opvang verzorgen. De pedagogisch medewerkers halen de kinderen bij onze school op en gaan lopend naar de locatie aan de Admiraal Helfrichsingel 20. Deze bevindt zich in de buur-school De Melodie. Bij deze UP locatie worden kinderen opgevangen van drie omliggende scholen: De Melodie, De Voorde en De Akker.

Up Kinderopvang

Alle soorten kinderopvang, altijd in de buurt – in of dicht bij school – voor alle kinderen. Met UP haal je elke dag het meeste uit opgroeien! Na een schooldag kan je kind bij UP uitrusten, lol maken en meedoen met te gekke activiteiten van UP actief. Dat is het activiteitenprogramma volop inspirerende thema’s en activiteiten die volop ruimte bieden aan ontwikkeling en speelplezier. Je kind maakt een hoop plezier, maar leert stiekem ook heel veel op de buitenschoolse opvang van UP.

Up is er het hele jaar door, iedere schooldag, maar ook op dagen dat er geen school is. Bijvoorbeeld in de schoolvakantie met een superleuk vakantieprogramma. BSO kun je ook combineren met voorschoolse opvang of aanvullen met extra opvang op schoolvrije dagen.

Up werkt samen met ouders, scholen en organisaties in de wijk. Dat doet Up vanuit een sterke maatschappelijke betrokkenheid. De samenwerking met het onderwijs staat garant voor een mooie doorlopende ontwikkelingslijn van 0 tot 13 jaar.

Maak kennis met de wereld van Up

www.upkinderopvang.nl

Admiraal Helfrichsingel 20, Rijswijk

Contact: Diana de Graaf, vestigingsmanager

E-mail: ddegraaf@upkinderopvang.nl